Terrasse


A London penthouse with wrap around Terrace.

Client : Private | Scope : Open planing Kitchen & Living, Master Ensuite | Completed : 2019

Creating a haven in the heart of the city, our brief for Terrasse was to add soul and serenity to a blank box space. The site has huge windows but required an added level of privacy for residents to fully relax, so we used reeded glass throughout with a tarnished, textured metal frame to add character to the new build.

The hard features of the space are softened by mixing primitive antiques with modernist and mid century furniture, with swatches of linen, leathers and light natural stones picking up pools of natural light.

Deeply textured crittall screens divide the master-suite from the shower room, clad in contrasting polished concrete and Arabescato marble.